Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat suspectat de trafic de droguri, reţinut de procurorii DIICOT. Ce acuzaţii i se aduc (document)

ro

26 Sep, 2018 17:41 1272 Marime text
La data de  25.09.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului IFTODE OVIDIU ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.  

Inculpatul este un cunoscut dealer local de droguri, acesta fiind cercetat și în trecut pentru trafic de droguri de risc și condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu suspendarea executării în anul 2011.

Ulterior, inculpatul și-a reluat activitățile infracționale, comercializând drogurile doar în cantități mari, de ordinul kilogramelor unui cerc de dealeri stadali apropiați acestuia. În urma investigațiilor derulate, în noaptea de 25/26.09.2018 inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce comercializa o cantitate de 2,5 kg canabis, ambalată sub forma a 31 de pachete. Tranzacția a avut loc în autoturismul inculpatului, parcat pe o stradă lăturalnică din municipiul Timișoara.

În cursul zilei de astăzi inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza a fost instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul IJJ Timiş.

"Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie", menţionează procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii