Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut după ce a fost prins cu droguri de mare risc. Ce au găsit procurorii DIICOT în apartamentul acestuia

ro

10 Nov, 2017 16:45 1782 Marime text
La data de  08.11.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Ciurar Câlin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere în vederea consumului de droguri de mare risc.

În fapt s-a reţinut că la data de 07.11.2017 inculpatul Ciurar Călin a fost surprins în flagrant, pe raza localității Dușești, în timp ce încerca să comercializeze 400 de pastile de ecstasy, drog de mare risc. De asemenea, în urma percheziției efectuate la locuința acestuia au mai fost descoperite alte 27 de comprimate de ecstasy.

La data de 09.11.2017 Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog.

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.”, menționează procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii