Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat externat din spital fără știrea familiei, găsit decedat la ieșirea din Vaslui. Polițiștii au deschis o anchetă

ro

28 Nov, 2017 22:00 1691 Marime text
Un bărbat în vârstă de 59 de ani, externat din Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), fără ca familia să fie anunţată, a fost găsit decedat, au anunţat, marţi seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui citați de Agerpres.ro.
 
"Bărbatul dispărut a fost găsit decedat, pe un şes de la ieşirea din municipiul Vaslui. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.
 
Potrivit conducerii SJU Vaslui, în unitatea medicală de desfăşoară o anchetă care urmează să stabilească în ce condiţii a fost externat pacientul.
 
Directorul medical al spitalului, dr. Lelia Croitoru, a precizat că "niciun pacient nu poate fi externat din spital fără să fie însoţit de o rudă sau de un aparţinător".
 
Potrivit familiei, bărbatul, care consuma frecvent băuturi alcoolice şi era violent, a fost internat în spital pe data de 20 noiembrie, de unde a fost externat, joi, 23 noiembrie.

AGERPRES
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii