Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Năvodari, amendat deoarece a fost agresiv verbal cu recepţionera unui hotel

ro

22 Feb, 2016 11:11 1338 Marime text
 
Sâmbătă, în jurul orei 01.20, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a fost direcţionat la un hotel situat pe bulevardul I.C. Brătianu, deoarece un bărbat adresa injurii recepţionerei.
 
Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 42 ani, cu domiciliul în Năvodari. Acesta era cazat în hotel şi adresa injurii  recepţionerei pe fondul unor nemulţumiri referitoare la serviciile de cazare. Jandarmii l-au sancţionat cu avertisment şi i-au atras atenţia că dacă va mai repeta astfel de fapte, va fi sancţionat mai aspru.

Imediat dupa plecarea jandarmilor, bărbatul a devenit agresiv verbal şi a adresat din nou cuvinte vulgare şi jignitoare recepţionerei, lovind în acelaşi timp mobilierul aflat în recepţia hotelului. Jandarmii au fost solicitaţi din nou, bărbatul recalcitrant fiind sancţionat de această dată cu amendă contravenţională în cuantum de 500 lei.

De asemenea, în aceeaşi zi, în jurul orei 19.30m un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune de patrulare, a fost sesizat că în zona pieţei Ovidiu, trei persoane care consumau băuturi alcoolice adresau injurii trecătorilor.
Jandarmii i-au identificat pe cei trei şi le-au pus în vedere să înceteze comportamentul antisocial. Unul dintre aceştia le-a comunicat jandarmilor că ”este asistat social,are cunoştinţe şi va anula amenda”. În ajutorul celor trei a intervenit şi fratele unuia dintre ei care a încercat să-i împiedice pe jandarmi să-i sancţioneze contravenţional.

În final, bărbaţii cu vârste cuprine între 27 ani şi 43 ani, au fost sancţionaţi cu amenzi în cuantum total de 3800 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii