Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Medgidia, dat în urmărire pentru tentativă de omor, depistat de polițiști. A fost arestat preventiv

ro

10 Nov, 2018 09:36 2348 Marime text
În ultima săptămână, a fost clarificată situaţia în 226 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Potrivit Poliției Române, Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi de depistare a persoanelor dispărute.

În perioada 2 - 8 noiembrie 2018, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 137 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 89 de minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 89 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 76 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 7 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 2 persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate.

Exemple:

La data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii din Constanţa au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Medgidia, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Capitalei.

La data de 4 noiembrie a.c., poliţiştii din Vaslui au depistat un bărbat, de 27 de ani, din judeţ, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Vaslui.

La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii din Tulcea au depistat un bărbat, de 31 de ani, din judeţ, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani şi 4 luni, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii