Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Medgidia, căutat de autoritățile din Germania, reținut la Constanța. Ce acuzații i se aduc suspectului

ro

21 Dec, 2018 09:14 1272 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat, fapte comise în Germania.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I..P.J. Constanța, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.
         
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat în grup organizat, fapte comise în Germania.
         
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
         

”Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
La data de 21 decembrie a.c. va fi prezentat magistraților Curții de Apel Constanța pentru emiterea unui mandat de arestare, în vederea extrădării către autoritățile germane, conform procedurilor legale în astfel de cazuri, care privesc cooperarea judiciară înternațională” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii