Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din localitatea Crucea, județul Constanța, atacat și agresat de trei indivizi în propria locuință. Suspecții au ajuns după gratii

ro

14 Dec, 2018 09:38 1390 Marime text
Trei bărbați, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu au fost reținuți de polițiștii constănțeni. 
 
Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat trei bărbați, din localitatea Baltagești, județul Constanța, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
 
Din investigațiile efectuate s- a stabilit că, la data de 6 decembrie a.c., persoanele în cauză au pătruns în locuința unui bărbat, de 77 de ani, din localitatea Crucea, pe care l-au lovit cu un obiect contondent, ulterior fugind.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 11 decembrie a.c., Judecătoria Hârșova a emis pe numele acestora măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Începând cu data de 13 decembrie a.c., Tribunalul Constanța a emis pe numele bărbaților în cauză  mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii