Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanța, căutat de autoritățile din Grecia pentru furt calificat, reținut de polițiști

ro

04 May, 2019 13:42 1205 Marime text
Poliţiştii de investigaţii criminale au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni de furt calificat, fapte comise în Grecia. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Grecia. 

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat pe teritoriul Greciei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Curtea de Apel Constanța a emis pe numele bărbatul în cauză mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, în vederea predării către autorităţile grecești.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii