Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 74 de ani din Constanţa, cercetat pentru înșelăciune și fals în înscrisuri

ro

23 Mar, 2015 15:38 1301 Marime text
Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, pe 21 octombrie 2014, de către un cetățean cu privire la faptul că, a primit o factură de plată a unui abonament de telefonie mobilă, cu toate că nu a încheiat niciun contract cu această societate.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta își pierduse actul de identitate, după care, o persoană necunoscuta a încheiat contractul în numele său.

Astfel, la data de 26 septembrie 2014, persoana necunoscută ar fi încheiat un abonament de date mobile și voce cu o societate, în urma căreia, a beneficiat de un telefon  mobil și o tabletă, la data de 24.12.2014 a mai încheiat un contract de date mobile cu un alt furnizor în urma acestuia a beneficiat de cartele SIM, iar la 19.02.2015 a încheiat un al treilea astfel de abonament de date mobile și voce, beneficiind de o altă tabletă electronică și un telefon mobil.

La data de 23 ianuarie, polițiștii Secției 3 au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor, unde au fost găsite atât actul de identitate al persoanei vătămate, contractele încheiate cât și toate produsele electronice(în valoare de aproximativ 4.000 lei) de care a septuagenarul a beneficiat.

Polițiștii Secției 3 continuă cercetările, cu bărbatul  în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii