Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, dat în urmărire internaţională, depistat de polițiștii din Eforie. Suspectul a fost reținut

ro

18 Jul, 2018 11:06 1020 Marime text
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Eforie au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt și constituirea unui grup infracțional organizat, fapte comise în Luxemburg, informează IPJ Constanța. 
 
La data de 17 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliţiei oraşului Eforie au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Eforie Nord, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile luxemburgheze.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, fapte comise în Luxemburg.
 
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 

”Bărbatul a fost inițial prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat la data de 18 iulie a.c., Curții de Apel Constanța în vederea confirmării mandatului internațional de arestare și predarea acestuia către autoritățile din Luxemburg” - au transmis reprezentanții IPj Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii