Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat cercetat penal de poliţiştii din Valu lui Traian, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice

ro

18 Nov, 2015 12:08 1611 Marime text
Poliţiştii SIC l-au depistat pe Constantin Emil, în vârstă de 34 ani, din Constanta, pe numele căruia Judecatoria Constanţa a emis, la data de 28 mai, mandatul de executare al pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi de infracţiuni la regimul circulaţiei.
 
De asemenea, poliţiştii SIC au depistat şi un minor de 16 ani, tot din Constanţa, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă  pe o durată de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii a cinci infracţiuni de furt calificat.
 
Pe de altă parte, polițiştii din Valu lui Traian cercetează în stare de libertate doi tineri, de 24 şi 29 de ani, din Valu lui Traian, care au sustras 50 kg cupru (cablu) din cadrul unei societăţi comerciale. Şi polițiştii din N. Bălcescu îl cercetează pe C. Petru, de 37 ani, care, în seara de 15 noiembrie, a sustras cu un atelaj hipo aproximativ jumătate de palet pavele de piatră.
 
Poliţiştii din municipiului Medgidia cercetează un bărbat din Satu Nou, care a condus pe Indepedenţei, sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, şi polițiştii din Valu lui Traian îl cercetează penal pe Constantin Marius, care a condus sub influența băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii