Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbaţi bănuiţi de furt, reținuţi de polițiștii constănțeni

ro

15 Jan, 2019 09:40 1518 Marime text
Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, potrivit IPJ Constanţa.
 
Astfel, la data de 30 decembrie 2018, bărbatul în cauză ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din orașul Cernavodă și ar fi sustras 2 sticle cu băuturi alcoolice, creând un prejudiciu de 162 de lei. În momentul în care agenții de securitate au încercat să-l imobilizeze, bărbatul în cauză i-ar fi lovit cu scopul de a păstra bunurile sustrase.
     
În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 15 ianuarie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat doi bărbați, în vârstă 19, respectiv 28 de ani, ambii din orașul Negru Vodă, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din Constanța, 4 paltoane.

 Prejudiciul, în valoare de 1300 de lei, a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.

 În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii