Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și distrugere, reținut de polițiștii constănțeni

ro

13 Feb, 2019 10:44 987 Marime text
Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a cinci infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Cuză-Vodă, județul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.
 
Astfel, în perioada 2 noiembrie 2018-10 februarie 2019, bărbatul în cauză ar fi pătruns în magaziile unor imobile, din localitatea Cuză-Vodă  și municipiul Medgidia, de unde ar fi sustras peste 700 de litri de vin, mai multe produse alimentare, piese auto, precum și alte bunuri.

Prejudiciul total creat în dauna personelor vătămate este de 15.000 de lei, acesta fiind recuperat în proporție de 75%.

Totodată, bărbatul în cauză, aflându-se într-o societate comercială, din localitatea Cuza-Vodă, ar fi distrus un aparat de jocuri de noroc, pe fondul pierderii unei sume de bani.
     
 În ultimele 10 zile, bărbatul, de 26 de ani, a fost depistat de două ori, de către polițiștii constănțeni, conducând un autoturism în localitatea Cuza-Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 12 februarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 13 ianuarie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii