Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:03 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Barack Obama, pus pe glume cu jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă (video)

ro

26 Apr, 2015 19:16 1155 Marime text
O dată pe an, e rândul preşedintelui american să dea replica presei. Barack Obama nu a făcut excepţie nici în 2015 şi a luat cuvântul la dineul cu jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă, organizat la un hotel din Washington DC, potrivit variety.com. Preşedintele american a ţinut un discurs presărat cu glume şi cancanuri.
 
"Bun venit la cel de-al patrulea sfert al preşedinţiei mele. E adevărat! O aud şi pe Michelle râzând, ceea ce mă face să mă simt mai relaxat ca niciod ată. Iar masajul la umeri făcut de Joe Biden e magic", și-a început discursul liderul de la Casa Albă. 
 
Barack Obama nu a ratat ocazia să-i tachineze pe jurnaliştii de la posturile şi publicaţiile republicane, care îi contestă politicile. 
 
”Sunt hotărât să trăiesc intens fiecare moment din viaţă care mi-a rămas. Consilierii mei m-au sfătuit: Domnule preşedinte, trebuie să aveţi un "bucket list". Şi am spus, ei bine, am ceva se potriveşte cu un "bucket list", a mai spus Obama. 
 
”Să trec la acţiuni executorii în problema imigraţiei. Pe listă! Uitaţi-vă la politica mea legată de Cuba, fraţii Castro sunt aici!”, a adăugat Obama.
 
Liderul de la Washington nu a omis nici glumele legate de Serviciul Secret şi a spus că celebra agenţie şi-a "angajat oameni noi, care au fost trimişi la muncă pe peluza Casei Albe".
 
Obama a făcut aluzie la incidentele recente care au avut loc la reşedinţa sa, unde mai mulţi instruşi au sărit gardul Casei Albe, au trecut de pază şi au ajuns pe peluză.Sursa: b1.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii