Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Barack Obama, pus pe glume cu jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă (video)

ro

26 Apr, 2015 19:16 2382 Marime text
O dată pe an, e rândul preşedintelui american să dea replica presei. Barack Obama nu a făcut excepţie nici în 2015 şi a luat cuvântul la dineul cu jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă, organizat la un hotel din Washington DC, potrivit variety.com. Preşedintele american a ţinut un discurs presărat cu glume şi cancanuri.
 
"Bun venit la cel de-al patrulea sfert al preşedinţiei mele. E adevărat! O aud şi pe Michelle râzând, ceea ce mă face să mă simt mai relaxat ca niciod ată. Iar masajul la umeri făcut de Joe Biden e magic", și-a început discursul liderul de la Casa Albă. 
 
Barack Obama nu a ratat ocazia să-i tachineze pe jurnaliştii de la posturile şi publicaţiile republicane, care îi contestă politicile. 
 
”Sunt hotărât să trăiesc intens fiecare moment din viaţă care mi-a rămas. Consilierii mei m-au sfătuit: Domnule preşedinte, trebuie să aveţi un "bucket list". Şi am spus, ei bine, am ceva se potriveşte cu un "bucket list", a mai spus Obama. 
 
”Să trec la acţiuni executorii în problema imigraţiei. Pe listă! Uitaţi-vă la politica mea legată de Cuba, fraţii Castro sunt aici!”, a adăugat Obama.
 
Liderul de la Washington nu a omis nici glumele legate de Serviciul Secret şi a spus că celebra agenţie şi-a "angajat oameni noi, care au fost trimişi la muncă pe peluza Casei Albe".
 
Obama a făcut aluzie la incidentele recente care au avut loc la reşedinţa sa, unde mai mulţi instruşi au sărit gardul Casei Albe, au trecut de pază şi au ajuns pe peluză.



Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii