Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bănuit că a vrut să mituiască un poliţist UPDATE Alexandru Lucian Giuglea a fost trimis în judecată

ro

19 Jul, 2013 17:31 3508 Marime text
Alexandru Lucian Giuglea, omul de afaceri încătuşat de procurori după ce ar fi încercat să mituiască un poliţist de la Rutiera Constanţa, a fost trimis în judecată. El este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa de săvârşirea unor infracţiuni de corupţie. În această după-amiază, judecătorii Tribunalului Constanţa analizează posibilitatea arestării preventive omului de afaceri.  

UPDATE

În jurul orei 19.30, Tribunalul Constanţa a decis punerea în libertate a lui  Alexandru Lucian Giuglea, acesta având totuşi interdicţia de a părăsi localitatea. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaita Visoianu 19 Jul, 2013 23:35 Pai ,hai sa vedem:1)alcool nu consumase;2)amenda urma sa fie de 640 lei(320 de lei in 48 h);3)spaga urma sa fie de 450 lei deci mai mare decat amenda cu cca.130 lei;4)asta trebuie acuzat de prostie caci dadea bani mai multi si schimba contraventia in infractiune.Cati-mi voie sa ma indoiesc de logica celor care au pus la cale acest mod de intamplare a lucrurilor,hai sa fim putin seriosi.Calitatea inregistrari e impecabila, parca era un film marca Buftea.