Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestare la Călăraşi Bănuit că a omorât mai mulţi oameni cu alcool metilic

ro

04 May, 2015 20:54 1137 Marime text
 
Poliţiştii din Călăraşi au reţinut pe un bărbat, bănuit de uciderea din culpă a mai multor persoane, cărora le-ar fi vândut alcool metilic.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus azi măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat, de 48 de ani, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse.
 
În urma probatoriului administrat în cauză şi a concluziilor medico-legale formulate, s-a constatat că decesul a şase persoane şi vătămarea corporală a altor trei, din comuna Dragalina, ar fi survenit din cauza intoxicaţiei cu alcool metilic, comercializat pe raza localităţii, la începutul lunii ianuarie de către persoana bănuită.
 
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de mâine, Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.
 
Totodată, poliţiştii vor solicita sesizarea instanţei de judecată, în vederea emiterii unui mandat de arestare în lipsă, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pe numele altui bărbat, de 41 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, de la care ar fi fost procurat alcoolul metilic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii