Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacău Un mort şi cinci răniţi după ce un microbuz a căzut într-o râpă

ro

20 Jan, 2019 14:18 1395 Marime text
O persoană a murit și cinci au fost rănite, duminică, după ce un microbuz s-a răsturnat și a ajuns într-o râpă, în comuna Helegiu, lângă municipiul Onești, județul Bacău, scrie România TV.
 
Accidentul rutier s-a produs duminică dimineață pe DN 11,în comuna Helegiu, lângă municipiul Onești, județul Bacău. Un microbuz a derapat în afara părții carosabile, din accident rezultând o persoană decedată și cinci răniți.

“Accidentul rutier petrecut, în această dimineață, în comuna Helegiu, sat Brătila. Un microbuz în care se aflau șapte persoane a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. De la fața locului au fost preluate 6 victime adulte, patru bărbați și două femei. Toate victimele au fost transportate la CPU Onesti. În urma manevrelor de resuscitare o victima a fost declarată decedată. Este vorba de un bărbat neidentificat, de circa 65 ani. Cinci persoane sunt conștiente, cu politraumatisme”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.


Polițiștii au deschis dosar penal și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. Cauza probabilă a evenimentului ar fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii