Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:00 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

B1Tv Nicușor Constantinescu - „O năpârcă m-a filmat pe o bancă”

ro

17 Jul, 2014 15:12 2169 Marime text
Baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, ar vrea să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat judecarea cererii depuse de avocaţii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa pentru data de 23 iulie, conform B1Tv.

Asta după ce mandatul de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu a fost anulat. Între timp, un român stabilit în New York a postat pe un site de socializare imagini filmate cu telefonul mobil în care apare baronul de Constanţa.

În filmuleț, acesta apare la o terasă din New York în timp ce fumează o țigară. Nicușor Constantinescu a confirmat ulterior că el este cel care apare în imagini.

„Ce e de comentat? O năpârcă m-a filmat pe o bancă fumând o țigară! Deci concluzia filmului e că nu sunt bolnav, ci benchetuiesc prin restaurante?! P.S.: "relaxarea" mea e printre capotele mașinilor!. Așa zisa mea relaxare reprezintă un popas pe o bancă printre mașini parcate tendențiols. Textul, coroborat cu micro-imaginile postate, sugerează mincinos că de fapt eu sunt sănătos tun! Faptul că mă deplasez parțial, că mănânc sau că încă trăiesc, derajează năpârcile! Le doresc sănătatea mea!", a reacționat baronul de Constanța.

Sursa:b1.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii