Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi termometrele vor arata intre -22 si 1 grad Celsius

ro

25 Jan, 2011 12:51 1040 Marime text

Marti dimineata vor fi nori de ninsoare prin sud si un soare cu dinti in jumatatea nordica a tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -22 si -7 grade, iar cele maxime intre -9 si 1 grad. Ninsori trecatoare mai apar catre seara prin vest si nord-vest. Vantul redevine activ pe litoral si in Delta Dunarii.

In Dobrogea, atmosfera va fi inchisa si rece. Se porneste vantul in zona Deltei si pe litoral, iar la noapte, gerul cuprinde nordul provinciei.

Vremea se mai raceste si in nordul Munteniei si in sudul Moldovei. Ninsorile se opresc, dar si pe aici se simte o intensificare de vant.

In Bucovina si in nordul Moldovei: soare cu dinti. Mai tarziu, spre seara si la noapte, frigul se transforma in ger.

In Transilvania nordica si prin Maramures, vreme aproape geroasa peste zi, frig napraznic la noapte.

Cald nu va fi nici in vestul tarii, desi aici maximele ajung la - 2 grade. Se raceste fata de luni. Cat despre noaptea urmatoare, aceasta aduce ger si aici.

In tinuturile centrale, vreme aspra daca iesim din casa, vreme frumoasa doar daca privim pe fereastra.

In sud-vest: o zi buna, cu mult soare si un frig suportabil.

In sudul tarii, ninsorile mai apar trecator dimineata, dar de-a lungul zilei vedem putin si soarele. Regimul termic se schimba si are aceeasi tendinta: de scadere galopanta.

In Bucuresti, marti vor mai veni doi, trei fulgi dimineata, va fi frig, dar la noapte vom tremura si mai rau: mercurul coboara pana la -13 grade in centrul orasului.

La munte, ger napraznic cea mai mare parte a timpului. Norii aduc ninsoare slaba peste zi in Carpatii Meridionali si in Orientali, la noapte in zona Occidentalilor.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii