Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, sicriul cu trupul Reginei Ana va fi adus la Castelul Peleş

ro

09 Aug, 2016 07:22 2232 Marime text

În cursul zilei de astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Ana va fi adus în țară, urmând să fie depus, în aceeași zi, la Castelul Peleș.

"În ziua de marți, 9 august, la ora 15.15, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei suverane va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu mașina la Castelul Peleș. Evenimentul se va desfășura în prezența Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta și a Familiei Regale, a reprezentanților instituțiilor statului și a membrilor Casei Majestății Sale Regelui", se arată într-un comunicat de presă al Casei Regale.

Regele Mihai nu va participa la funeraliile Reginei Ana, un colegiu alcătuit din cinci medici curanți ai acestuia, de diverse specialități, făcând "recomandări împotriva participării Majestății Sale la funeralii", după cum a anunțat luni Casa Regală.

Mai trebuie precizat că de marți, ora 17,00, până miercuri, ora 18,30, sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Ana va fi așezat în Holul de Onoare al Castelului Peleș, scrie agerpres.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii