Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce spune Parchetul A fost identificat autorul crimei din Piaţa Chiliei

ro

19 Sep, 2013 07:40 3132 Marime text
După percheziţiile de ieri, şi ore ore întregi de audieri, anchetatorii au stabilit că presupusul autor al crimei din Piaţa Chiliei de ieri noapte este Robert M. în vârstă de 22 de ani.

Mai citeşte şi

 Perchezitii in Constanta dupa o crima inregistrata video


Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, urmând ca astăzi să fie prezentat pentru mandat de arestare.

UPDATE ORA 10.00

Comunicat de presă

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:
În noaptea de 18/19 septembrie 2013 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare acţiunii penale şi reţinerea pe timp 24 de ore faţă de inculpatul MOROIANU ROBERT, în vârstă de 22 de ani, din Constanţa, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.
Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în noaptea de 17/18 septembrie 2013, în jurul orelor 02:30, pe strada Radu Calomfirescu din cartierul constănţean Piaţa Chiliei, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima B.V., de 29 de ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuţit de mai multe ori în zona coapselor şi i-a secţionat artera femurală dreaptă şi vena femurală stângă, astfel încât cel agresat a decedat la scurt timp, prin anemie acută.
În cauză urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat pentru următoarele 29 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii