Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi la 14.00 şedinţă generală la Garda de Costă Noul şef al structurii aranjează „ruinele“ inspectoratelor Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Brăila

ro

16 Dec, 2011 17:53 2055 Marime text
cap_6_frontiera_politia_de_frontiera_dumitru_radu_01.jpg
Fostul comandant al Şcolii de Formare Iniţială şi Continuă a Personalului Poliţiei de Frontieră (SFICPPF) Constanţa, al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila, dar şi al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, comisarul-şef Dumitru Radu a fost împuternicit în fruntea Gărzii de Coastă Constanţa. Potrivit unor surse din interior, Garda de Coastă Constanţa are în subordine patru inspectorate, respectiv: Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Brăila. Aceleaşi voci mai spun că azi, la ora 14.00, noul şef al Gărzii de Coastă Constanţa va anunţa lista noilor funcţii pe care vor trece actualii salariaţi ai celor patru inspectorate. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că o parte din efectivele inspectoratelor mai sus precizate vor trece în alte structuri ale MAI, ori poate chiar vor rămâne fără serviciu. Amintim că Dumitru Radu ocupă, din data de 9 septembrie 2011, funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa.
 
La începutul lunii martie, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat că în urma formării Gărzii de Coastă aproape 350 de oameni vor fi daţi afară din sistem.    
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii