Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă a învins la scor Agricola Borcea. Meci cu opt goluri!

ro

18 May, 2019 20:57 3123 Marime text
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă a realizat o victorie la scor, astăzi, pe teren propriu, în duelul cu Agricola Borcea, din etapa a 29-a (penultima) a Ligii a 3-a, seria secundă.

Jucătorii pregătiți de Ionel Melenco s-au impus cu 6-2 (2-2).

Pentru gazde au marcat Bumbac (35, 58), Sârbu (45), Anton (63), Rusu (65) și Loloț (90), în vreme ce formația călărășeană, care a condus cu 1-0 și 2-1 în prima repriză, a punctat în minutele 12 și 38.

În partea secundă, Agricola a căzut fizic, iar Axiopolis a reușit să se desprindă pe tabelă.

Echipa din Cernavodă a jucat cu: Puia - Crânganu, Bumbac, Andrescu, M. Hristu (46 V. Hristu) - Vieru (88 Pena), Anton, Zugravu - Rusu (90 E. Răducanu), Sârbu (75 C. Dumitrescu), Loloț.

Rezerve neutilizate: Nanu - Uzun, L. Gheorghe.

Cealaltă reprezentantă a judeţului Constanţa în campionat, CS Medgidia, a câştigat la masa verde, cu 3-0, meciul pe care ar fi trebuit să îl joace în deplasare cu Delta Dobrogea Tulcea, echipă retrasă din campionat la finele turului.

În clasament, Axiopolis se află pe locul nouă, cu 33 de puncte, iar CS Medgidia ocupă poziţia a zecea, cu 32 de puncte. În etapa viitoare, ultima a campionatului, echipa din Cernavodă va juca în deplasare cu Rapid Bucureşti, liderul clasamentului, care a promovat deja, iar CS Medgidia întâlneşte pe teren propriu FCSB II. 

Sursa foto: Facebook (Suporter Axiopolis Cernavodă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii