Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Poporului, anchetă în cazul fetiţei moarte de la Cogealac

ro

16 Sep, 2016 16:59 2103 Marime text
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 5 ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța, ucisă în bătaie de tatăl vitreg. În cadrul anchetei vor fi solicitate, între altele, informații cu privire la situația familiei minorei, mama acesteia fiind însărcinată, se arată într-un comunicat al instituţiei.

„Postul de televiziune PROTV a difuzat, în 14 septembrie 2016, reportajul 'Fetiță de 5 ani ucisă în bătaie de tatăl vitreg pentru că 's-a uitat urât la el'. Explicația dată de bărbat poliției!', în care este prezentat cazul unei minore în vârstă de cinci ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța, care a decedat în urma loviturilor aplicate de către tatăl vitreg. Cazul minorei decedate a fost prezentat și pe alte canale media (presă scrisă, tv, portale de știri etc.).

Potrivit celor prezentate de mass-media, fetița a ajuns la spital plină de vânătăi, iar părinții au încercat să îi inducă în eroare pe medici, declarând că a căzut pe scări și s-a lovit. Organele de poliție îl acuză pe soțul mamei, care a mai fost condamnat, pentru încă un alt omor. În reportajul prezentat se precizează că anchetatorii l-au văzut și pe mezinul familiei, în vârstă de un an și o lună, care avea urme de vânătăi pe corp. Acesta, împreună cu fratele mai mare au fost luați din familie“, mai informează comunicatul transmis astăzi de Avocatul Poporului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii