Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul lui Bogdan Olteanu – „Instanțele de judecată dispun mult prea ușor arestarea”

ro

19 Aug, 2016 16:40 1289 Marime text
Astăzi, avocatul Constantin Durgheu a precizat că fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, suportă condițiile de arest cu demnitate.

„Nu se plânge de nimic. Conștientizează faptul că, fiind în fața organelor judiciare, într-o procedură judiciară, acestea sunt condițiile. (...) Nu pot să răspund despre problemele lui sentimentale. Pot să spun un singur lucru: în acest moment orice om ar fi afectat. Domnia sa este supus unor acuzații. Nu le discutăm, fondate, nefondate. Parchetul are tot dreptul să facă aceste acuzații. Domnul Bogdan Olteanu are dorința și tot dreptul de a se apăra”, a declarat, potrivit Agerpres, avocatul lui Bogdan Olteanu.


De asemenea, a menţionat că suportă condițiile de arest cu demnitate și decență. Pe de altă parte, a susținut că instanțele de judecată dispun mult prea ușor arestarea.

„Ce ar trebui observat este că, fiind aceste condiții precare, din nefericire, instanțele de judecată dispun mult prea ușor arestarea și (...) se suprapopulează locurile de deținere", a mai spus avocatul.


Amintim că, astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru luni discutarea prelungirii mandatului de arestare preventivă pentru Bogdan Olteanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii