Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocat Piperea Voi merge în instanţă pentru schimbarea acronimului Alianţei România Dreaptă

ro

16 Sep, 2012 21:20 1734 Marime text

Avocatul Gheorghe Piperea, cel care a trimis o scrisoare celor trei lideri politici care au semnat protocolul pentru Alianţa România Dreaptă, a declarat la România TV că va acţiona îi va acţiona în instanţă pe Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD) pentru a schimba acronimul ARD.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, a declarat că nu există o incompatibilitate sau vreo problemă privind cererea avocatului Piperea deoarece legea partidelor este una diferită de cele în baza cărora funcţionează ONG-urile şi a societăţilor comerciale.

"Există hotărâri judecătoreşti definitive care au dispus că nu există nicio problemă ca partidele politice să aibă denumiri sau acronime identice cu cele ale fundaţiilor. Este un regim juridic total diferit. Nici nu se pune problema schimbării numelui Alianţei", a declarat Aurelian Pavelescu.

Gheorghe Piperea i-a răspuns acestuia "Îi voi face explicaţii în instanţă. Acest nume este înregistrat şi evident că vom merge în instanţă".

Avocatul Gheorghe Piperea prezintă interesele organizaţiei non-guvernamentale Asociaţia România Dreaptă (ARD) şi a trimis în dimineaţa zilei de duminică o scrisoare liderilor Alianţei România Dreaptă prin care solicită schimbarea denumirii alianţei, în caz contrar urmând să îi acuze de furt de identitate.

 http://www.rtv.net/avocat-piperea-voi-merge-in-instanta-pentru-schimbarea-acronimului-aliantei-romania-dreapta_44699.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii