Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocat Elena Udrea se va prezenta la audieri la DNA în cazul denunțului făcut

ro

17 Feb, 2015 21:13 1378 Marime text
Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat că aceasta trebuie să meargă, marți seara, la Secția 2 de Poliție pentru a fi luată în evidență, după ce magistrații ÎCCJ au dispus măsura arestului la domiciliu.

Acesta a mai spus că fostul ministru se va prezenta, miercuri, la DNA pentru a fi audiată în cazul denunțului pe care l-a făcut, iar de la ora 11:30 va fi prezentă la ședința Comisiei Juridice din Camera Deputaților, acolo unde se discută noua solicitare a DNA privind arestarea preventivă pe numele deputatului.

„Prima obligație e să meargă la Secția 2 să aducă la cunoștință faptul că a fost plasată în arest la domiciliu. Există o citație pentru miercuri la ora 9 la DNA, vor să o audieze privind denunțul dumneaei (...) Va fi prezentă la ședința de mâine de la 11:30. Vă aduc aminte că Parchetul a primit încuviințarea Camerei pentru o nouă cerere de arestare preventivă. Sper să fie respinsă de ÎCCJ. E o formulă de a umili oameni, pentru că iată instanța arată că nu se impunea arestul”, a declarat Marius Striblea.


Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii