Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avertizare nowcasting Cod Portocaliu în nordul Dobrogei. Fenomene extreme prognozate de meteorologi. Localități vizate

ro

03 Jun, 2016 14:10 3143 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizarea nowcastin God galben pentru nordul Dobrogei valabilă până în jurul orelor cu 15.00 cu posibilitate de prelungire.
 
Fenomene meteo extreme se vor manifesta în judeţul Tulcea, zona delimitată de localitățile Crișan, C. A Rosetti, Periprava, Chilia Veche, Gorgova, Padina.
Se vor semnala descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse din care se vor cumula 20 - 25 l/mp. Fenomene asociate: intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie.

UPDATE 2, ora 15.52
Între orele 15:10 si 16:10 Cod Galben:
In zona : judeţul TULCEA, zona delimitată de localitățile: Tulcea, Nufărul, Agighiol, Mihail Kogălniceanu, Poșta, Somova, Pătlăgeanca, Tudor Vladimirescu.
Se vor semnala descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse din care se vor cumula peste 25 l/mp. Fenomene asociate: intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie.


UPDATE 1. Ora 14.40
Între orele 14:40 si 15:40 Cod Portocaliu:
În judeţul Tulcea, zona delimitată de localitățile: Crișan, C. A Rosetti, Caslita, Gorgova, Padina.
Se vor semnala descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse din care se vor cumula peste 35 l/mp, intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii