Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:54 25 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem cea mai mică valoare a infracționalității din ultimii nouă ani

ro

17 Aug, 2016 15:05 1030 Marime text
Obiectivul de creștere a gradului de siguranță a cetățeanului a fost atins. În anul acesta s-a înregistrat cea mai mică valoare a infracționalității din ultimii nouă ani.
 
Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a condus astăzi ședința lunară de evaluare a activităților MAI pentru atingerea obiectivelor prioritare ale ministerului din programul de guvernare. Analiza de etapă a avut loc în prezența secretarilor de stat, a șefilor structurilor operative ale MAI și a directorilor din Aparatul Central al ministerului.
 
Principalul punct al analizei a reflectat creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, constatându-se că în cele șapte luni ale anului prezent, infracționalitatea a scăzut cu peste 6% față de perioada similară a anului trecut, și se menține un trend descrescător, fiind înregistrată cea mai mică valoare din ultimii nouă ani.
 
O scădere semnificativă, de peste 14%, s-a înregistrat în cazul infracțiunilor de furt, iar în cazul infracțiunilor stradale, scăderea este de peste 9%.Sursă foto: 1music.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii