Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa

ro

24 Jul, 2017 11:01 2755 Marime text
RAJA Constanţa este nevoita să întrerupă furnizarea de apa potabila, între orele 10.00-15.30 din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apa.

Vor fi afectați consumatorii din zona comercială de pe b-dul Aurel Vlaicu (Real - Black Sea - Triton - Metro I), blocurile de la BM 1 la BM 21 de pe strada Baba Novac şi cei din perimetrul delimitat de b-dul Aurel Vlaicu - str. Baba Novac - str. Cerbului - str. Izvor - str. Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Constănțenii din cartierul Compozitorilor vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

RAJA Constanţa îşi cere scuze tuturor abonaților afectați şi fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării de apa.

UPDATE 1:
Echipele de intervenție au încercat executarea lucrărilor de reparații cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului mare de apa a fost necesara oprirea furnizării de apă pe magistrala de 1.000 mm, ce alimentează conducta de 400 mm (zona intersecției cu str. Baba Novac).

În aceste condiții au rămas fără apă abonații din cartierele: Inel I, Inel II, Casa de Cultură, Coiciu, Anadalchioi şi Baba Novac, iar consumatorii din cartierul Compozitorilor au apă cu presiuni scăzute.

Având in vedere lungimea retelei, dar şi diametrul mare al conductei magistrale ce trebuie golită pentru efectuarea lucrărilor de reparații, abonații afectați vor fi lipsiți de apă potabila până în jurul orei 17.00.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii