Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA. Mai multe zone din Constanţa sunt afectate

ro

20 Sep, 2017 11:33 1615 Marime text
Astăzi, la ora 10,35, în urma unei fluctuaţii de tensiune înregistrată la Stația de pompare și tratare Palas de pe b-dul Aurel Vlaicu, una din pompele principale de la nivelul statiei a cedat. Imediat, echipele de interventie au facut manevrele necesare pentru a pune în funcţiune una din pompele de rezerva de la nivelul staţiei şi totodata, s-au demarat lucrarile de inlocuire a pompei defecte, lucrari de urmeaza sa fie finalizate in jurul orei 13.00. 

Având în vedere ca debitul pompei de rezervă este mai mic, abonaţii deserviți din municipiul Constanta, din zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II, dar și cei din localitatea Năvodari, vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute în toata aceasta perioada. 

Abonaţii afectați de lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la presiuni normale, imediat ce statia de pompare şi tratare Palas va functiona la parametri optimi.

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 12,30, echipele de intervenţie au reuşit înlocuirea pompei principale defecte şi s-a reluat pomparea din staţia Palas, la parametri optimi către abonaţii deserviţi.  

Având in vedere dimetrul mare, dar şi lungimea reţelei de distribuţie consumatorii din municipiul Constanţa, zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I şi Inel II vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni normale în jurul orei 13.30, iar cei din Navodari în jurul orei 15.00.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii