Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Avarie RAJA la Eforie Nord. Sunt afectaţi toţi consumatorii

ro

24 Aug, 2017 13:32 1633 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, la conducta cu diametrul de 800 mm, ce pleaca de la statia de pompare şi tratare Gospodarie Eforie Nord, SC RAJA SA  va întrerupe furnizarea apei potabile pe tronsonul avariat, în intervalul 13.00 – 17.30, fiind afectati de lipsa apei potabile toti consumatorii din Eforie Nord.  

Având in vedere numărul mare de consumatori afectați, echipele RAJA au încercat de la primele ore ale dimineții remedierea situației cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului mare de apă şi al presiunii, a fost necesara sistarea furnizării.

SC RAJA SA îşi cere scuze faţă de abonații afectați de această avarie şi îi asigură că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații şi reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp.

UPDATE. 

In jurul orei 14,45, echipele de interventie au reusit remedierea avariei la conducta magistrala de alimentare cu apa a localitatii Eforie Nord. Imediat, s-a efectuat manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizarii apei potabile. Avand in vedere diametrul mare al conductei, abonatii afectati vor avea apa la robinete la parametrii normali in jurul orei 16,00.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii