Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA în municipiul Constanța. Locuitorii din mai multe zone au rămas fără apă la robinete

ro

19 Apr, 2018 08:51 1911 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Aviator Vasile Craiu, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 aprilie 2018, în intervalul orar 08,00 – 14,00.
 
Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Mamaia – Soveja – Chiliei – Panait Cerna – Ion Andreescu – Petru Vulcan – b-dul Mamaia, precum și cei arondați Punctului Termic 24.

Totodată, pentru efectuarea reparației, a fost necesară restricționarea deplasării autovehiculelor pe o bandă de circulație de pe strada Av. V. Craiu, pe porțiunea cuprinsă între B-dul Mamaia și str. Garabet I. Brăileanu.  Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii