Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA în municipiul Constanța

ro

17 Sep, 2017 09:49 1390 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 17 septembrie 2017, la conducta de alimentare cu apă din incinta Școlii Sportive, de pe strada Ion Corvin nr. 43, din municipiul Constanta, SC RAJA SA  a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 09,00 - 13,00. 

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona delimitată de străzile IC Brătianu - Oborului - IL Caragiale - 1 Decembrie - IC Brătianu, dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 74 si 75.


Echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

UPDATE: Ca urmare a complexității lucrării executate de către echipele RAJA la conducta de alimentare cu apă din incinta Școlii Sportive, de pe strada Ion Corvin nr. 43, din municipiul Constanța, lucrare demarată astăzi, SC RAJA SA este nevoită să prelungească întreruperea furnizării de apă până la ora 17.30.

Sunt afectați în continuare de lipsa apei potabile consumatorii din zona delimitată de străzile: IC Bratianu - Oborului - IL Caragiale - 1 Decembrie - IC Bratianu, dar și cei alimentati prin punctele termice din zonă, numerele 74 și 75.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii