Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie la intersecţia străzii Soveja cu bulevardul Tomis

ro

23 Apr, 2015 16:25 1671 Marime text
Astăzi, la dispeceratul societăţii RAJA SA s-a primit o sesizare referitoare la surparea unei porţiuni de 50 cm de asfalt, la intersecţia străzii Soveja cu bulevardul Tomis.



Echipele RAJA s-au deplasat imediat la locul indicat, cu utilaje de intervenţie, au decopertat o porţiune din şosea şi au constatat o avarie la conducta magistrală, cu diametrul de 600 mm. Respectiva conductă asigură alimentarea cu apă a abonaţilor din cartierele Inel I, Inel II, Coiciu şi de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în porţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Soveja şi până la Casa de Cultură. 



„Pentru a nu crea disconfort abonaţilor, echipele RAJA execută lucrarea de remediere a avariei cu conducta sub presiune. În continuare, se fac eforturi considerabile pentru ca lucrările să continue fără să fie nevoie de oprirea furnizării de apă. De asemenea, lucrările echipelor RAJA sunt mult îngreunate că totul se execută manual, din cauza că în respectiva zonă există mai multe cabluri de înaltă tensiune“, informează bitorul de presă RAJA SA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii