Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie în Constanţa. Mai multe străzi, fără apă potabilă

ro

30 Apr, 2019 10:27 1312 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Th. Speranția, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 30 aprilie 2019, în intervalul orar 09,45 - 13,00.

În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Micșunelelor, Amurgului, Pandurului, Sălciilor, Mugurului, Th. Speranția.

Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto pe strada Mugurului, pe tronsonul cuprins de străzile Micșunelelor și aleea Mugurului.

Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", transmite RAJA. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii