Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie Enel la stația de pompare Caragea-Dermeni din Ovidiu, judeţul Constanţa

ro

05 Nov, 2018 08:55 1608 Marime text
Astăzi - 05 noiembrie 2018, în jurul orei 09,00 dimineața, o avarie la rețeaua electrică ce alimentează stația de pompare Caragea-Dermeni din orașul Ovidiu, a condus la imposibilitatea funcționării în condiții normale a acesteia.

Au fost anunțați reprezentanții ENEL, care lucrează la alimentarea stației cu energie pe o altă linie de înaltă tensiune.

Având în vedere debitul mare și numărul consumatorilor deserviți, abonații din orașul Ovidiu, respectiv cei din Palazu, vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute, până în jurul orei 12,00.

 Toți abonații afectați sunt asiguraţi că lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametri optimi, imediat ce stația de pomapare va fi alimentată cu tensiune.

Cu toate acestea reprezentanţii ENEL spun că E-Distribuţie Dobrogea nu desfăşoară nicio lucrare programată şi nu a înregistrat  nicio avarie în zona staţiei de pompare Caragea – Dermeni pe parcursul zilei de luni 5 noiembrie 2018.



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii