Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Avarie ENEL Aeroportul Mihail Kogălniceanu, fabrica de lactate Dorna şi mai mulţi abonaţi, afectaţi

ro

31 Jan, 2015 17:56 2178 Marime text
Reprezentanţii RAJA informează că, în cursul acestei seri - 31 ianuari, în jurul orei 17.00, în urma unei avarii Enel la liniile de alimentare cu tensiune, staţia de pompare şi tratare Cota 20 Ovidiu a rămas fără curent electric. Din acest motiv s-a sistat furnizarea apei către abonaţii deserviţi.
 
Astfel, au rămas fără apă consumatorii: Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, fabrica de lactate Dorna, unităţile militare din zona, toate blocurile de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu, precum şi abonaţii din satul Oituz.
 
“Imediat au fost anunţaţi reprezentanţii Enel, care au dat asigurări că vor remedia avaria în aproximativ 3 ore. Asigurăm toţi consumatorii afectaţi de lipsa apei din cauza disfuncţionalităţilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avaria şi vor realimenta cu energie a staţia de pompare.”, se arată într-un comunicat remis azi redacţiei.

UPDATE, ora 19.45

În jurul orei 19.00, echipele Enel au remediat avaria şi staţia de pompare Cota 20 Ovidiu a fost alimentată cu energie. Imediat s-au pornit pompele şi s-a reluat alimentarea cu apă a abonaţilor afectaţi. La ora actuală, consumatorii: Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, fabrica de lactate Dorna, unităţile militare din zona, toate blocurile de la intrare în localitatea Mihail Kogălniceanu, precum şi abonaţii din satul Oituz au apă la presiuni normale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii