Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa

ro

01 Apr, 2016 11:20 3020 Marime text
În acest an, pe 3 aprilie, se împlinesc 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Înfiinţată prin ofis domnesc în 3 aprilie 1850 de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, Jandarmeria Română a devenit o instituţie care şi-a asumat rolul de garant al siguranţei cetăţeanului, al drepturilor şi libertăţilor sale fundamentale. Aniversarea celor 166 de ani de existenţă a armei noastre coincide şi cu împlinirea a 122 ani (1 aprilie 1894) de la înfiinţarea primei structuri a Jandarmeriei la Constanţa. Pentru marcarea acestui moment aniversar important pentru arma noastră, în perioada 31 martie-11 aprilie, a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa organizează o serie de activităţi.

Luni, 4 aprilie a.c., cu începere de la ora 17.30, în prezenţa personalului grupării, activităţiile vor continua cu citirea mesajelor conducerii Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române privind „Ziua Jandarmeriei Române“.

După aceast moment, se va da citire ordinului privind avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a jandarmilor care au obţinut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată, respectiv:

Ofiţerii avansaţi în grad de la G.M.J. Constanţa:

-de la gradul de locotenent la căpitan: Violeta STAN; Andrei-Claudiu VOINESCU;

Subofiţerii avansaţi în grad de la G.M.J. Constanţa:

-de la gradul de plutonier adjutant, la plutonier adjutant şef: Valentin DUMITRU;
-de la gradul de plutonier major, la plutonier adjutant: Marius SOFRONE; Dumitru SOARE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii