Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avansare în grad la Baza Militară Mihail Kogălniceanu

ro

31 Oct, 2015 11:10 3283 Marime text
Zilele trecute, cu ocazia sărbătoririi zilei Armatei României, militarii Bazei Militare Mihail Kogălniceanu au organizat un ceremonial militar, context în care locotenentul Anghel Ionel Constantin-Laurenţiu a fost avansat înainte de termen la gradul de căpitan.

Ofiţerului i-au fost înmânate gradele de căpitan de către soţia sa, locotenent Alina Anghel şi de comandantul Bazei Militare Mihail Kogălniceanu, comandorul Adrian Vasile

Tânărului ofiţer i-au fost apreciate astfel performanţele obţinute în mod constant atât în cadrul unităţii, cât şi în cadrul misiunilor internaţionale la care a participat.
În perioada 20.01 – 16.08.2011, locotenentul Anghel a îndeplinit funcţia de comandant pluton infanterie din cadrul Batalionului 2 Manevră, TO Afganistan. În urma executării cu succes a acestei misiuni, i s-a conferit Insigna Participant la Misiuni în Străinătate pentru participare şi comportare meritorie la misiunea ‪#‎ISAF‬ din Afganistan.
Pentru contribuţia deosebită adusă pe timpul desfăşurării activităţilor de către Black Sea Aera Support Team i-a fost conferită diplomă de apreciere de către directorul – ‪#‎BlackSeaAreaSupportTeam‬, septembrie 2015.
De asemenea, pentru rezultate meritorii obţinute în activitatea profesională desfăşurată în ‪#‎ForţeleAerieneRomane‬ şi pentru identificarea cu valorile categoriei noastre de forţe (integritate, devotament, tenacitate), a fost decorat cu Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene de către şeful Statului Major al Forţelor, cu prilejul Zilei Forţelor Aeriene Române, iulie 2015.
Căpitanul Anghel a absolvit Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazu"- Alba-Iulia, Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu", Sibiu, arma Infanterie şi un Curs de ‪#‎Ranger‬ - Fort Benning, Georgia, 2012.
sursa text şi foto: facebook.com/roafcersenin
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii