Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoutilitară oprită în trafic la Topraisar de polițiștii de frontieră. Ce au descoperit oamenii legii în mașina condusă de un cetățean moldovean

ro

24 Sep, 2018 08:52 1182 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa și Sectorul Poliției de Frontieră Negru Vodă au descoperit într-un autovehicul condus de un cetățean moldovean 40.000 țigarete de contrabandă.
 
Potrivit Găzii de Coastă, în data de 23.09.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa și Sectorul Poliției de Frontieră Negru Vodă au oprit în trafic, pe raza localității Topraisar, un autovehicul înmatriculat în Republica Moldova, în care se aflau trei cetățeni moldoveni cu vârste cuprinse între 26 și 39 de ani.

”Polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra mijlocului de transport ocazie cu care au descoperit, ascunsă printre bagaje, cantitatea de 2.000 pachete de țigări, pentru care cei trei nu au putut prezenta documente justificative.
Persoanele au declarat că au achiziționat țigările din Bulgaria și intenționau să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din Republica Moldova.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă calificată, iar întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 20.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării” - au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Sursa foto: Garda de Coasta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii