Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturisme străine care circulau ilegal, depistate de poliţiştii Gărzii de Coastă Constanţa

ro

26 Jan, 2015 10:31 1058 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cu documente susceptibile a fi falsificate şi un altul cu numere de Germania expirate, care erau puse în circulaţie de doi cetăţeni români domiciliaţi în judeţul Constanţa.
 
În data de 25.01.2015, în jurul orei 09.45, poliţiştii de frontieră de la Băneasa au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Ford model Escort, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau două persoane de sex masculin.
 
În urma verificărilor a rezultat faptul că documentele autoturismului (certificatul I.T.P. şi asigurarea tip carte verde), prezentate la control de pasagerul din dreapta, un bărbat de 46 de ani, proprietarul autoturismului, sunt susceptibile a fi falsificate.
 
De asemenea, în data de 23.01.2015 în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră de la Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Opel model Vectra cu numere de Germania, condus de un alt bărbat, tot de 46 de ani.
 
Verificările au stabilit că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate din data de 09.01.2015.
 
În ambele cazuri poliţiştii de frontieră au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „uz de fals”, respectiv „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii