Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturisme cu documente falsificate, descoperite la Silistra şi Agigea

ro

13 Mar, 2015 11:01 2228 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat două autoturisme înmatriculate în Bulgaria, pentru care conducătorii auto au prezentat la control certificate ITP falsificate.
 
Poliţiştii de frontieră de la Ostrov au oprit pentru control, ieri după-amiază, pe sensul de ieşire din ţară în Punctul de Trecere a Frontierei Silistra - Ostrov, un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român C.B.S., în vârstă de 25 de ani.
 
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Buzău, a prezentat la control certificatul tip ITP însoţit de talonul de control, ambele cu însemnele autorităţilor din Bulgaria, false.
 
Tot ieri, poliţiştii de frontieră de la Punctul Constanţa Sud-Agigea au oprit pentru control un autoturism marca Mercedes, model Sedan, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român S.I., în vârstă de 47 de ani.
 
În urma verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că asigurarea internaţională tip cartea verde, asigurarea naţională obligatorie de răspundere civilă, talonul de control şi inspecţia tehnică periodică prezentau urme de falsificare.
 
În ambele cazuri şoferii s-au ales cu dosare penale pentru uz de fals.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii