Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturisme cu documente false descoperite în vama Negru Vodă

ro

25 Sep, 2014 10:13 1777 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă au identificat doi cetăţeni români care încercau să scoată din ţară autoturisme înmatriculate în Bulgaria, pentru care au prezentat la controlul de frontieră documente false, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.
 
Primul autoturism, un Fiat Punto, a fost descoperit ieri dimineaţă, în jurul orei 09.30. Bărbatul de 36 de ani care se afla la volan a prezentat pentru control un certificat de inspecţie tehnică periodică care prezenta indicii de falsificare.
 
Pentru cea de-a doua maşină, un Volkswagen Golf, conducătorul auto a prezentat un certificat de înmatriculare falsificat.
 
Ambii şoferi, domiciliaţi în judeţul Constanţa, au declarat că au achiziţionat autoturismele fără a cunoaşte faptul că respectivele documente sunt false, se mai arată în comunicat.
 
În ambele cazuri poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii