Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism furat de doi ani din Germania, găsit la Constanţa

ro

13 Jul, 2015 11:33 1475 Marime text
 
La sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în judeţul Constanţa, un autoturism marca Alfa Romeo model 156 Sport, cu numere de Germania, despre care deţineau informaţia că este căutat în vederea confiscării.
 
Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autorităţile din Germania, fiind declarat furat din data de 15.06.2013, iar în România este deţinut de cetăţeanul român Aidîn M., în vârstă de 37 de ani.
 
Persoana în cauză, domiciliată în judeţul Constanţa, a declarat că a cumpărat autoturismul în schimbul sumei de 1.200 de euro, fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat. Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 7.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „tăinuire”, „uz de fals” şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii