Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul atacului de la clubul Reina din Istanbul încă nu a fost găsit. Atentatul, soldat cu moartea a 39 de oameni

ro

02 Jan, 2017 09:24 3035 Marime text
Premierul canadian Justin Trudeau a deplâns moartea unei femei din Canada în atacul asupra clubului Reina din Istanbul, soldat cu decesul a 39 de persoane şi cu rănirea altor 69, transmite AFP, citată de agerpres.ro.

„Am aflat cu profundă tristețe că noul atentat terorist de la Istanbul a provocat moartea unei cetățene canadiene. Deplâgem decesul acesteia și suntem hotărâți să colaborăm în continuare cu toți aliații și partenerii noștri pentru a combate terorismul și pentru a ne asigura că autorii unor astfel de atacuri ajung în fața justiției“, a anunțat Trudeau într-un comunicat. 

Autoritățile turce sunt, în continuare, pe urmele autorului atentatului. Cele mai multe dintre victimele atacului sunt cetățeni străini. Este vorba, potrivit AFP, despre trei iordanieni, trei libanezi, trei irakieni, un tunisian și soția sa cu cetățenie tunisiană și franceză, doi marocani, doi indieni, mai mulți saudiți, un kuweitian, un libian, un israelian, un belgian de origine turcă și o femeie din Canada.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii