Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul accidentului mortal de la Hârşova a fost identificat Suspectul va fi reţinut pe bază de ordonanţă

ro

15 Oct, 2012 17:45 2991 Marime text

Sebastian Silviu Vladu, de 24 de ani, recidivist, este bănuit de Serviciul Rutier Constanţa că ar fi provocat accidentul rutier mortal de aseară din Hârşova. Oamenii legii spun că tânărul ar fi condus un Opel, model Tigra, înmatriculat în Belgia, deşi nu avea permis de conducere. Ajuns în Hârşova, şoferul l-ar fi accidentat pe Cristian Panaite, de 40 de ani, din Dorobanţu, care se afla întins pe carosabil, după care ar fi fugit de la locul faptei. Vladu a fost găsit acasă, iar maşina abandonată pe câmp. Comisarul şef Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa spune că Sebastian Silviu Vladu va fi reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca mâine să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. De menţionat că la data de 5 octombrie, poliţiştii din Hârşova l-au depistat pe Vladu conducând un automobil deşi nu avea permis şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vladu ana 19 Mar, 2013 19:19 domnule ion zaganeanu eu sint mama lui vladu silviu sebastian.va rog sa urmariti procesele lui vladu silviu sebastian,si ve-ti vedea ca acolo treburile nu merg delc bine.nu stiu recursul cum merge, dar procesul afost un dezastru,de ce spune sotia mortului ca fostul ei sot ,impingea o masina, cind el era deja mort. cum a ajuns de la dorobantu la hirsova ,cu gitul taiat fara dinti si fara limba?dar despre asta nu s-a discutat nimic la proces.marele interes a fost sa recunoascavladu silviu ca l- omarit.dar cum poate sa recunoasca, cind el a fugit ,si nu stie nimic.nu stie ce afost initial nu sie daca l-a omorit s-au era mort,asa cum stie toata lumea.si de ce cel care zice sotia lui ca era cu el nu a fost chemat ca martor la proces?sint foarte multe semne de intrebare la asa zis accident,si v-as ruga sa urmariti putn procesele autorului accidentului de la hirsova.
  • mihaela profir 20 Oct, 2012 19:23 bunsa sint fosta sotie a domnullui accidentat dece nu se zice adevara ca dul CRISTIAN PANAINTEinpingea o masina sau ce facea la acea ora pe stra cine erau indivizi care il insoteau dece nu se zice citi sint arestati si cite masin sint sechestrate de politie dece nu il ea si pa aceel domn unde lokuia d-ul PANAINTE ROG CA ORGANELE CARE SINT LA VERIFICARI PE HIRSOVA SA EA IN CONSIDERATIE ce cauata la acea ora pe str PAREREA MEA SI A CELOR 3 FETITE A D-UL PANAINTe CA A FOST OMORIT SI ADUS ACOLO SI ARIUNCAT SA se ea in consideratie tot SINT 3 SUFLETE NEVINOVATE CARE DINTRE ELE SINT 2 FETITE BOLNAVE UNA E CU HANDICAP GRAV ginditiva ce suferintasi ce soc au avut acelea fetite rog ca organele sasi faca datoria