Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:18 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Naţională a Vămilor, vizitată de o delegație din Ungaria

ro

11 Mar, 2013 17:38 962 Marime text
În data de 11 martie 2013 conducerea Autorităţii Naţionale a Vămilor reprezentată de dl. Dorel Fronea, vicepreşedinte A.N.A.F., a primit vizita delegaţiei Administraţiei Naţionale pentru Impozite şi Vamă din Ungaria (A.N.I.V.), condusă de dl. Mihaly Arnold, vicepreşedinte A.N.I.V.

În data de 11 martie 2013 vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală care conduce Autoritatea Naţională a Vămilor, dl. Dorel Fronea, a primit vizita delegaţiei Administraţiei Naţionale pentru Impozite şi Vamă din Ungaria (A.N.I.V.), condusă de dl. Mihaly Arnold, vicepreşedinte A.N.I.V. Din delegaţia Administraţiei Vamale Ungare au mai făcut parte: dl. colonel dr. Gabor Eskudt, conducătorul Departamentului Accize, dl. colonel Tamas Demeter, directorul general al Direcţiei Generale pentru Implementare şi dl. locotenent colonel Kristof Peter Bakai, şeful Departamentului Relaţii Internaţionale. 

 În cadrul întrevederii, la care au participat mai mulţi reprezentanţi ai conducerii Autorităţii Naţionale a Vămilor, au fost discute aspecte privind intensificarea cooperării între Autoritatea Naţională a Vămilor din România şi Administraţia Vamală Ungară, realizarea unor schimburi de experienţă în vederea combaterii traficului ilicit cu ţigarete, mărfuri contrafăcute şi produse energetice, precum şi a unor schimburi de experienţă între direcţiile de supraveghere.

  Totodată, a fost agreată crearea unor grupuri de lucru la nivel de experţi în vederea armonizării procedurilor de control vamal la frontiera non-comunitară.  Vizita delegaţiei Administraţiei Naţionale pentru Impozite şi Vamă din Ungaria la Autoritatea Naţională a Vămilor din România reprezintă un pas important în consolidarea dialogului instituţional şi în intensificarea colaborării cu autorităţile vamale din ţările vecine.

Ti-a placut articolul?

Comentarii