Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocar răsturnat pe A2 Patru răniţi, în stare gravă

ro

13 Jul, 2014 21:56 1401 Marime text
Nouă dintre persoanele rănite în accidentul produs, duminică, pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2) rămân internate la Spitalul Floreasca, patru dintre acestea fiind în stare gravă, a declarat, pentru Mediafax, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
 
Una dintre persoanele în stare gravă are traumatism cranio-cerebral, iar o alta, politraumatisme, a mai precizat, Bogdan Opriţa. La Floreasca au fost aduşi 14 dintre răniţii în accidentul de pe A2. Cinci dintre aceştia, după ce au fost examinaţi de medici, nu au necesitat internare. Alţi şapte răniţi au fost transportaţi la Spitalul "Sf. Pantelimon", şase la Bagdasar-Arseni, iar unul, la Elias.
 
Toate persoanele aduse la spitale din Capitală au fost rănite în accidentul în care au fost implicate un autocar al unei firme private de transport şi un autoturism. 
 
Accidentul s-a produs duminică după-amiază, pe sensul spre litoral, la kilometrul 23, unde autocarul ar fi fost acroşat de autoturism, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe o parte. Poliţiştii spun că autocarul ar fi fost acroşat din lateral de un autoturism condus de o femeie. Cei doi şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii