Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autobuz de călători în flăcări pe DN19 în judeţul Bihor. 17 pasageri erau în mijlocul de transport

ro

19 May, 2017 19:27 2661 Marime text
Un autobuz cu 17 pasageri a ars în întregime în această după amiază în timp ce circula pe DN19 în localitatea bihoreană Diosig. Din fericire toate persoanele aflate în autovehicul au fost evacuate la timp, nefiind înregistrate victime.
  
Potrivit căpitanului Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana, citat de Agerpres, șoferul autobuzului a oprit de îndată ce a observat fumul ce ieșea de la motor, a evacuat toți pasagerii și a încercat singur să oprească flăcările. Depășit de situație, a solicitat ajutor pompierilor.
 

"În jurul orei 15,00, printr-un apel la 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină în Diosig, pentru stingerea unui incendiu produs la un autobuz. Când echipajele au ajuns acolo, incendiul era generalizat în interiorul autobuzului, flăcările se manifestau la întregul autovehicul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Crișana pentru Agerpres. 

 
Un echipaj de 14 pompieri mobilizați de la unitatea din orașul Săcuieni, cea mai apropiată stație de pompieri, a intervenit de urgență, dar autobuzul a ars în întregime. Autobuzul implicat în incendiu făcea curse regulate între Săcueni și Diosig. 

Sursa Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii